Konference

Møde og kursuslokaler på Hotel Frederik d. II

Hele Vestsjællands mødested
Har du deltagere fra hele landet? Så er Hotel Frederik d. II det oplagte valg for dit møde, kursus eller konference. Med en placering lige ved afkørsel 39 sikrer vi, at dine deltagere let kan komme til og fra.

Kursusfaciliteter
Vi tilbyder lyse mødelokaler, skråtstillet auditorium med kapacitet op til 230 personer, 6 plenumlokaler med plads til 2 til 250 personer og 8 grupperum med plads til 2 til 16 personer. Desuden har vi en lys svalegang med 7 sofagrupper à 6 personer til f.eks. gruppearbejde og et hyggeligt bibliotek også til gruppearbejde eller til at nyde en velkomstdrink eller aftenkaffen.

Værelser
Hotellet har 72 velindrettede dobbeltværelser i forskellige størrelser. Alle værelserne i stueplan har udgang til en lille terrasse mens værelserne på 1. sal  er udstyret med en fransk balkon.

Restaurant
Vores hyggelige restaurant laver mad af høj kvalitet og skræddersyr forplejningen efter arrangementets art og størrelse.

Øvrige faciliteter
Hotellet har gratis wi-fi, sauna, dart, billard og bordtennis til de små pauser og der er gratis adgang til svømmehallen lige ved siden af. Hotellets nabo er Bilka og ikke mindst et dejligt grønt område, hvor noget af naturstien Fodsporet går igennem.

Pris pr. person kr. 395,00

Læs mere

Pris pr. person kr. 1.095,00

Læs mere

Pris pr. person kr. 1.395,00

Læs mere

RING MIG OP

(*)
(*)

Find vej

I bil: På E20 drejes af ved afkørsel 39 (Slagelse syd). Drej mod centrum. Ved lyskrydset ved BILKA og McDonald's drejes t.v. og ind på BILKAs p-plads. Følg vejen venstre om BILKA - du finder Hotel Frederik d. II bagved. 

Med tog: Intercitytogene fra øst og vest ankommer med få minutters mellemrum på minuttallene 20 og 50. Tag bus 480R mod Næstved (afgang minuttal 28 og 58 - weekend og aften dog kun 28). Stå af ved BILKA (tryk på STOP-knappen, når du ser McDonald's og Burger King). Følg skilte mod hotellet. 
Busturen tager max. 5 min - PS: Din togbillet gælder også i bussen.